14/6/10

Πόση υγρασία πρέπει να έχει το μίγμα μας?

Μοιραστείτε

Τώρα που έχουμε πει τα βασικά, να περάσουμε και σε ποιο εξειδικευμένες λεπτομέρεις. Στο ερώτημα πόση υγρασία πρέπει να έχει το μίγμα μας προκειμένου να γίνεται σωστή αποδόμηση των οργανικών συστατικών του, η απάντηση είναι πολύ απλή. Οταν πιάνουμε μέσα στη χούφτα μας λίγο από το μίγμα μας θα πρέπει να είναι σαν να έχουμε πιάσει ένα βρεγμένο σφουγγάρι. Δηλαδή να μην στάζουν νερά όταν το έχουμε στο χέρι μας αλλά ταυτόχρονα να μην είναι και ξερό. Αν δούμε ότι έχει παραπάνω υγρασία από το επιθυμητό, μπορούμε να προσθέσουμε λίγο πριονίδι ή γενικά ξηρά υλικά όπως ξερά χόρτα. Αν δούμε ότι έχει το μείγμα μας τείνει να ξεραθεί μπορούμε να προσθέσουμε λίγο νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου